Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

OFF Topikom...

2015.07.16. 13:41 Gaboard

Az Aquárium új sorozata az Off Topic Slam, ami egy tematizált verseny. A mostani téma a - Ha Magyarországra Jössz - hirhedt jelmondat volt. Erre íródtak szövegek, így az enyém is.

 

Ha Magyarországra jössz…

Határtalan korlátokkal, sok kor látnok, okkal, ok nélkül haragot fest a falra korképül

Tátongó gyűlölet az úton, útszélen, s úttalan keressük a kiutat, de hát minduntalan csak ráébredünk, hogy a rendszer nem látja be és nem is kér bocsánatot.

Mi meg mondhatjuk érte, hogy kösz..

Nem is tudom, ki érzi magát rosszabbul, ha Magyarországra jössz.

A koncentrált tudatlanság támogatón, megvezetve, délen drót falat húz, a nevető rendszergazdák kaján mosolya kérdi: hát gyerekek, minek az arcotokon a csúz?

A csíz a divat, az erőltet mosoly a jó létnek. Mert ugye, hogy minden jobban teljesít, és te nem tapsolsz? Mi a szösz?

Tanulj meg jobb lábbal a labdába rúgni, ha Magyarországra jössz.

Mert, ha Magyarországra jössz az olyan, mint a termálvíz. Rövid ideig élvezed a gyógyhatását, aztán a kénes szaga úgyis elkezdi kicsit facsarni az orrodat.

Pedig hidd el itt minden szép és minden jó, sőt gyönyörű... Lehetne

Ha nem egy privát érdekcsoport mentén lenne a jövője le festve.

De ha tényleg egyszer Magyarországra jössz…

Hozz, kérlek abból a cuccból, amit J K Rowling és Tolkien szívtak, mert szeretnénk mi is kicsit színesebben látni a valóságot és hinni abban, hogy a dementorok és a trollok csak mellékszereplők!

Ha Magyarországra jössz, akkor hozz ide valamit, olyas valamit, amitől felnyílnak a szemek, kinyílnak a szívek és emberségből tudunk várat építeni... szépet.. Mert itt a bevált építő anyag a híg széklet.

Export mennyiségű termék nálunk az irigység, még sem találunk rá vevőt csak itthon

Ezért végre, ha valami jót hoznál, akkor azt csak sutyiba, titkon.

De leginkább arra kérlek, ha Magyarországra jössz, hogy ne ítélj elsőre..

Se másodikra és még harmadikra se. Mert azt itthon nàlad mindenki sokkal jobban tud.

Ha pedig mar itt vagy és megtaláltad azokat, akik hisznek az alagút végi fényben, azért mielőtt hatra dőlsz, a mozdony kűrt hangja miatt gondold át, jó ötlet e másnak osztogatni a tanácsot úgy kezdve, hogy: ha Magyarországra jössz …

Álmomban én prézli voltam egy szép rántott hús tetején

Békében a liszt s a morzsa sült tojásban összeért

Egy szép nagy tálban sok-sok szelet alkotta az ebédet

Elfért az is, ami nyers volt vagy egy picit megégett

Zaj mögött a hang

Kép mögött az ember

Földön élni rang

Szeretet kell tenger

Meg vagy pecsételve, hogy a nyugalmunkra törsz!

Sajnálom, hogy ez vár, majd, ha egyszer Magyarországra jössz..

 jamaika_a_jamaikaiake.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr317632632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása