Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

Mit is eszel?

2014.08.27. 14:10 Gaboard

Nálam az egészség éve családi program van amiben igyekszünk elhagyni sok egészségtelen ételt. Nos ebből a szemszögből nyílik meg a világ igazán, ha eccer elkezdesz ezen gondolkodni...

 

Környezet lelkiismeret

Tépett lépték tápláléka a lélek. Patikába van építve a taktika, hogy takaríthatják ki azt, akinek nem adta ki a túlélő tudat, hogy a szerek között meglássa az utat a természet felé.

Amiről legalább el hisszük, hogy az. A műtrágya komposzt az anyaföldbe küldött „siess már!” poszt. Termelj, nőjj, zsákmány legyél meg sor atomba oltott sorkatona. Akkor teremj s annyit, amit mondok, időjárásnak meg Fuck, mert csak miatta vannak gondok.

Itt-ott egy kis szer a gyomra, ezt még bírja minden mai gyerek gyomra, mert már annyi műanyagot megszokott, már az anyatejjel is Elevites Chiccho szilikon levet szopott.

Na, de hát nem csak felmelegedés a globális az csak amiatt lett, mert a profán profit verte pofán a környezetünket, hiába az összes védegylet. Úgy látom senki nem tud útjába állni ennek a kurva gazdasági érdeknek.

De ami igazán K.O. az CO abból is a kettő, mert nem rettentő az, hogy aki a legnagyobb falatot harapja a földből, még hajlandóságot sem mutat, hogy vissza fogja magát, csak kiskapuk után kutat.

Az égi műholdak meg készítik a Photoshop-olt képeket, milyen szép a föld, szép sötétkék, mert hát milyen lenne, csak úgy sűrűsödik a szemét benne.

Sosem fogok tudni már egy pohár vízben annyira bízni, hogy a pultnál állva nyugodtan tudjak bambizni.

Annak tudatával, hogy a szénsavas ásványvíz ereje régen nem a föld mélyének veleje, hanem rozsdás gépsorok pénzhajhász marketingje hiteti el a klóros szódavízről, hogy az állott szaga csak az egészség fingja.

Azért az vágási ugye, hogy a tanyasi csirkének, aki maga csipegeti össze a kaját alig van melle? Olyan hibrideket eszünk, amik nem képesek már fogyasztani natúr takarmányt! Meg akkor nem tudnák biztosítani a szükséges ellátmányt a multiknak. Nem csak a csajok nagy mű melle jön be a városi úrfiknak, hanem a grillen is 600 cm3-s finom ropogós rezegjen. Kb ugyan az összetétel.

Meg míg azon röhögsz mi faszom az a PÁCSÓ, nem veszed észre azt a temérdek E-betűt, amit a gyártó a gyorsérlelés közben egy sima szalonnára rászór.

A pénzgyártás legnagyobb igáslova az emberi szervezet.

Fizet azért, hogy elhízzon, majd fizet azért, hogy lefogyjon és persze azért a legtöbbet, hogy a gyógyszerek ebben a körfolyamatban tudják tartani.

Ha kicsit is látsz, annyi erőd legyen mindig, hogy megnézd, a tányérodra e forgó világ miket sodor, a vanília sodó látott e tejet vagy a laborban készítettek valamit az eredeti helyett. Ha ezt nem is lehet egyik napról a másikra megkerülni, te fogsz majd a legjobban felderülni, ha e pár szösszenet bio-magot vet az agyadba, és már tudatlanul is időről időre jobban figyelsz majd magadra.

Ha pedig azt hiszed ez csak egy összeesküvés elmélet és csak a levegőbe dumálok, akkor tudod mit? Harapj a seggembe!

Lehet, hogy szőrös, de természetes, mert ezt az egészet az elmúlt zajos 40-em év írta bele ebbe a szövegbe

 

 c337_1_big.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr656641031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása