Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

Látni és látszani...

2014.02.09. 21:15 Gaboard

Idei első szövegemet egy Franciaországi szobába rekesztő rossz idő alkalmával írtam. Mintha csak az lett volna a cél, hogy kiírjam magamból, mert mikor kész lett, kisütött a nap!

Ködmön…

Szakadjon már fel végre a köd, hogy lássunk tisztán és léphessünk, úgy mint akik biztosak benne,  nem szakad le a part, nem nyel el az ingovány és nem leszünk sárosak mások itt hagyott mocskától.

Szakadjon már fel végre a köd, hogy ne csak magunkat lássuk, meg a szoros környezetünkben pillanatokért rezgő érdekek démoni árnyékát!

Szakadjon már fel végre a köd, mert hajlamosak vagyunk csak sziluettek alapján megítélni embereket, tetteket, szándékokat!

Szakadjon már fel végre a köd, mert a jó példa is torzult homályos illúzió és a hiányzó kockák pótlásával, csak újra megint magunk leszünk a saját példaképünk!

Szakadjon már fel végre a köd, mert ha mi nem jól látunk másokat, lehet, minket sem látnak jól!

Szakadjon már fel végre a köd, mert sem a megtett utat, sem az előttünk állót nem látjuk valós értékében és jelentőségének erejét különböző szándékú felbukkanó fények derítik vagy szürkítik!

Szakadjon már fel végre a köd, mert így a lehetőségek is csak délibábként villanó elérhetetlen káprázatnak tűnnek!

Szakadjon már fel végre a köd, hogy a szavak igaz aromája ne váljon párás, dohos pinceszaggá!

Szakadjon már fel végre a köd, hogy száguldásunk végtelen iramában legalább a fékezés, a lassítás lehetősége meg legyen, mert nem baj, ha látjuk is nem csak tudjuk, hogy rossz az irány!

Szakadjon már fel végre a köd, hogy pontosan felfogjuk milyen világot teremtettünk magunk köré, hogy ne csak a ködlámpa szórt fényébe eső irányított részletek adják a teljességet!

Szakadjon már fel végre a köd, hogy az értékeket ne a zsebünkben turkálva akarjuk érezni, hanem látva, alkotva, megcsodálva gondolkozhassunk el rajta magunk!

Szakadjon már fel végre a köd, hogy az álmaink rózsaszínnek hitt permetege legyen az egyetlen, ami szemünk előtt lebeg, és a valós világtól néha picit a vágyainkkal elszigetel!

Szakadjon már fel végre a köd, mert egymásra kell találnunk, tiszta szemmel, hogy együtt gondolkozzanak végre azok, akik nem árnyékok mentén akarnak előre jutni!

Szakadjon, szakadjon, szakadjon már fel végre az a kurva köd, mert elég volt a sok ködös tekintet között a bennem megkötött gondolatok közösségében, a köd előttem s köd utánnam-ról szomorú slameket költeni!

kod_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr125806873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása