Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

Szívem a Cinema

2013.09.30. 10:36 Gaboard

Itt egy az idei OB és most nem lehetett bekerülni egyenes ágon, ha nyertél valahol, hanem selejtezők lesznek! Mégpedig 150 indulóval, ahol a 25 fős csoportonként 4-en jutnak be a döntőbe! Nyilván egy igen erős csoportba kerültem. Dehát ez van! Úgyis csak azt tudom írni, ami bennem van, mindegy mi a tét! Ez a téma pedig már igen rég tekereg a fejemben! Az egyetlen bajom, hogy a teljes és nekem igazán kerek szöveg nem fér bele a 3 percbe, így sajnos a dőlt betűs részeket a selejtezőn biztosan nem tudom elmondani! Ettől függetlenűl reméljük a legjobbakat:)!

 

Mozi montázs

Szeretném, ha végre megborulna a tér idő kontínum és minden földi lény agyában, a vele született fluxus kondenzátor generálna egy szinematikus valóságot a jelenlegi helyett, s vadul, mint Emmett Braun meg a Delorien, éreznénk, hogy a jó az ilyen!

Ráébrednénk, hogy a föld banánalakú, és igazi mozitűz gyúlna bennünk kovakő és öngyújtó nélkül. Bámulatos hol tart már a tudomány!

Ha elmúlt a gyíkká változásunk minden nyoma, megalakíthatnánk azt az anarchoszinemalista közönséget, akik felett minden héten más premier gyakorolná a hatalmat!

Mert ebben a dimenzióban más a rendszer, itt még az adódat is befizetheted egy dedikált dobverővel egyszer, mert mindenki tudja, hogy senkiháziaké a popszakma, és a balkezes fender sztratokasztert is eldobod, ha lógsz az ablakba. És ez még simán Fair!

 

Ha rákérdezne valaki, hogy a mi a neved zsidó? Lehetne az a válasz, hogy Blájen, vagy inkább az, hogy Woody! Ellenben az cikázik a fejemben, hogy be kéne dobni valami kaját, és ő azonnal visszakérdez:                  Enni hol? 

Apa görcsbe szorult vakbele vagyok, ha kilyukadok, kiömlik minden, ami szivemet nyomja!

Hogy nem a munkád vagy, nem is bankbetéted, nem a kocsid, és nem a tárcád tartalma!

Nem ezekért vagy a földön, nem ezekért szállt harcba lent klubban Tyler Durdent (Dördön).

Nem azért, hogy a szilikon csajod az ékszerbolt elött rágja a füled, pedig százszor mondtad neki, hogy van már egy csomó karika az ujjadon DLÁÁGASZÁGOM!

Úgyis csak az a válasz:

Jó apu csak kell még egy, tudod az az egy gyűrű mind felet, ne legyél olyan SZARu-mán!

 

A karcolt seb a homlokon sem űzi el a dementort Miss Granger (gréndzser)

Nálunk Chuck-nak hívják a magányos farkasembert és ő legdurvább Facebook Ranger (réndzser).

Ha igazoltat az úton azonnal előkerül a szonda és rád kiált " ÉRZEM A PIÁD SZAGÁT" És mehetsz is Mr. Lechert-hez pszichológiai felülvizsgálatra!

Felriadsz a sötétben és még hallod a bárányok sírását, azt hiszed, ha megmented ezt az országot a bárányokkal is jót teszel! De sajnos ezek a bárányok hallgatnak!

 

Pedig ebben a világban azok lehetnének, akik csak akarnak! Több mint testőr, aki ügynökként felrázva is megkeveri Miss Moneypenny-t. Lehetnének a Vegasi kaszinó élet királya, Mr. Rothesteint (Rotsztin), vagy az Austin a Power, akit karakter fogságban tart Vayne világa.

Megtörténhet, hogy egyszer majd kérnek tőled egy szívességet, lehet elsem jön az a nap, de ha azt hiszed jóban vagy a sok gengszer arcú jó fejjel, ne lepjen meg az ébredés egy lófejjel!

 

Ha a jeled robot volt a viharos Kansas-i oviban,

 Akkor neked kell megküzdeni a lézerkardos szuszogó bádogemberrel, mindegy, hogy Dorotty vagy a jó boszorkány, vagy épp maga Obi Van.

 

Itt a korkodil Dandi csizmája is aligátor, Itt Maximus az irgalmas hadvezér is csak véres gladiátor,

Itt Patrick Swayze is csak mocskos táncot táncol, és ha nem tudod mit tettél tavaly nyáron, akkor nagyon figyelj a kampóra, pláne ha közben Pán Péterrel játszol.

 

Viszont tudok egy passzust, ami pont ide illik: Lumiere 18/95

A moziba járó embert mindkét oldalról szegélyezi az önző valójának izgalmassága és a képzelt gonoszok zsarnoksága. Áldott legyen az, ki ezt az izgalmasságot a jóakarat nevében átvezeti az elménkbe a sötétség völgyén, mert ő valóban a jó filmek őrizője és az elveszett világok meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas vászonnal és rettentő erejű dolby surrand-al, és amazokra is, akik a 3D ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem Holywood, amikor a sok kereskedelmi mocsok a TV-ből rátok lesújt!

 577928_10151962074531756_392848939_n_1.jpg

 

Szólj hozzá!

Címkék: Címkék

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr895540835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása