Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

The show must go on...

2013.01.13. 08:46 Gaboard

Azt mondta egy barátom mikor belekezdtem a slam szövegek irogatásába, hogy mindíg a saját miliőmből meritsek! Ez nálam sok izgalmas vidám dolgot jelent, de vannak olyanok is amiket akkor is ki kell írnom magamból, ha nem széles rétegeket fog majd szórakoztatni, sőt lehet nem is szórakoztat! Elég, ha amiről szól valami fontosat, valami közelit megidéz!

 

Apukám világa


Az hogy a klasszikus apák milyenek, azt nem tudom. Azt tudom, milyen az az apa, aki a gyerekeiről próbál portrékat rajzolni, amik sosem készülnek el, aki mindenkivel tud beszélgetni, mégse merül bele semmibe mélyen, és tudom, hogy milyen, amikor a zene átszövi egy ember életét.
Mégis valamelyest egész életünk volt, míg el nem költöztél egy új világba, amibe sokáig próbáltunk belenézni, de hiába. Úgy voltál velünk éveken át, hogy már egy másik birodalom kerített hatalmába, és talán belecsaptál életed utolsó nagy kalandjába! 
Ahol tudom, mi is ott vagyunk, mert érzem, ha rám nézel, nem felejtettél el, csak odabent a nap már más ütemben kel.
De ahogy ismerlek, ott is mindenki haver és szól a zene, a Rolling Stones koncertre már időben meg van mindenkinek a jegye, és a Szigeten is egyszerre lehetsz a világzenei stage-nél és a nagyszínpadon se kezdenek mielőtt odaérnél. Tudom, van jegyed az összes Demjén koncertre és az LGT búcsú előadásaira is megvetted már rég egyszerre. Jó lenne hallani, ahogy elmeséled a haveroknak, mikor belógtál a Ray Charles-ra, meg ahogy a sok fiatal csaj figyelt rád a trapézgatyás gitáros katona srácra. Biztos megint az új kék trabiddal pengetsz, abban voltál profi pilóta, az volt a legjobb verda, bármit mond a sok idióta.
Nagyon bízom benne, hogy mióta nem csak a gondolati síkod mozog más címen, azóta sem változott a napi programod! Hogy a Reader Digestet mindig valahogy megkapod, és azt teszed ott belül, amit mindig is szerettél és megtalálod azt a lelki egyensúlyt, amit mindig is kerestél!
Mi meg igyekszünk, hogy aki nem ismer, és nem érti a világod, ő is embernek lásson, és ne érezd, ha a látványodra némi aggodalom látszik máson!
Remélem, egyedül is megbirkózol odabenn minden kellemetlennel, és jól kijössz még sok-sok évig ezzel a sunyi alcheimerrel.

 

foto_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr555014969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása