Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

A Projekt...

2013.07.22. 22:12 Gaboard

A munkám során sok dologgal találkoztam, de most egy olyan projektben vettem részt, aminek a hangulata teljesen egyedi! Bocs azoknak akik nem értik, de ez most egy ilyen szitu!

 

Lean mi!

 

Most már ugye tudod a Lean nem egy kín, ami urrá lesz mindenkin,

Hanem egy kaland bár elsőre csúnya, mint egy varangy

mégis a főnök mondja, maradj!

Mert elkerülni úgysem tudod, bár igazán megszeretni sem hamar fogod, mégis amerre mész, értelmet ad neki a józanész!

 Fura lesz, az emberekkel beszélgetsz, meg akarnak győzni, hogy te tévedsz, de aztán mégis elhiszik a mesédet!

Jönnek a diagrammok meg a Load Curve, lényeg, hogy a fejed meg az angolt jól törd, de a joint Lunch-hoz még sem adnak gyógysört.

Pólóra cserélheted időnként a szép inged, de semmiképpen ne mulaszd el a tréninget, és az életed örök kérdése marad mindíg a " miért minket"!

Ez az a hely, ahol akkor kapsz csokit, ha nagy a zaj és a kollegád elmondja egy héten 10x hogy az a baj.

Ez az a hely, ahol csak akkor mondják, hogy ez OK, ha ezt pontosan elmagyarázta már mindenkinek egy szép színes SOP.

Ez az a hely, ahol vitát szülhet könnyen bárhol, egy üzemi adatokat figyelő okos whiteboard.

Ez az a hely ahol, ha nem mész a vízközelébe akkor is elkap a hullám, ahol a team barométer sosem álhat nullán, még akkor sem, ha család nem lát csak hullán.

A jövőképed mindenképpen csak egy lehet, egy rendesen átLean-elt hatalmas szervezet, de ez koránsem veszi el a kedvedet, mert prezentálhatod az SC-n, meg az OC-n a legyjobb ötletedet.

Kedves Navigátor és Helyi bajnok, hidd el nem te vagy oka a bajnak, csak olyan világot élünk, hogy ebben már sajnos senkit békén nem hagynak.

A feladatot megértetted a lényeget már vágod, és jó szörfösként felkészülve a következő hullámot várod.

Vannak, akiket elsodor a víz, van, akit visszamos a régi helyére, meg lesz 10, aki felsiklik a McKensey helyére.

De tudjuk, hisszük, hogy jó lesz ez majd mindenkinek,

Mert mi olyan gyerekek vagyunk, akik nem tennének rosszat senkinek...

pl-900_monitor_hasznalat_kozben.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr535419372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása