Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

Mese mese mátka...

2014.01.06. 13:46 Gaboard

A battai Mikulás Slam-re irtam egy kis politikai alaphangú mesét! Visszajelzések szerint egy kicsit sűrű lett, de hát sok volt a tartalom, amit bele akartam tenni abba a bűvös 3 percbe! A címét a Péter öcsém adta meg előre, ezzel el is indította sztorit!

Az öreghalász és a kender!

 

A háborgó tenger partján élt egy alacsony, de határozott halászember

Az a típus, aki ha kell, ha nem mer

Mindegy milyen évszak volt a földön, havas vagy avaros a kedvenc vize mindig a zavaros.

Akkor tanult meg pecázni, mikor még tét nélkül lehetett a nagyhalakkal packázni.

Volt egy egyesülete, együtt vadásztak heringre, mégse sikerült erősíteniük gerincre,

mert, ahogy haladt az idő, mindig valami cet mellett lett a tudása fejlett!

Egyszer történt, hogy igazán beakadt a horog és némi segítséggel a mi kis medencénk felett ő lett a halőr, de mivel egymást követte a sok kis malőr, négy év után miközben segítőit lefejezte, ezt az ijesztő kis ámokfutását igen hamar befejezte!

De már tudta a halászat egy igen jövedelmező műfaj, s csak ez forgott a fejében, de nem is igazán a pénz, hanem a halak feletti uralom, hisz minden más e földön csupán tiszta unalom.

A halász csapat javított a nevén egyet, a hering vadászokból alakult egy bálna gyilkos egylet, tanultak egy kis marketinget, meg tömegpszichózis, és elkezdték a vizet mérgezni, hogy pocsolyácskánk akkori kalózai ne is tudjanak létezni!

Évről évre több szert szórtak, sajnos ebben a hatalmon lévők is igen jó partnerek voltak, mert, aki döglött reményeket táplál a vízbe, meg bele megy pár ócska kvízbe, jobb lett volna, ha megtanulja előre a kérdéseket, és figyelembe veszi a vízből jövő kéréseket!

De lényeg, hogy a mi kis öreghalászunk nyolc év türelmes csatában, meglátta a fényt magában! Ami a baj, hogy még sokan látták ezt a talmi ragyogást, így kapott bejutást és annyi bársony padot, hogy a 66.6%-ával elérte a józaneszű népharagot!

Ekkor a mi kis halászunk kiment a teraszra - legalábbis én azt gondolom - észrevett egy szépen burjánzó indiai kendert a kajiba tövében, és egy kellemesen gyantás hosszú jointot tekert belőle!

Csak ennek hatására tudom elképzelni mind azt ami, eztán következett, vagyis nem az események sorát, mert láttunk mi már sok-sok csodát, de hogy azokat valaki ilyen sugárzó optimizmussal, élje meg ahhoz eküszöm kell a kender!

Mert e drága halász ember úgy kezdte, hogy a díszes halállomány ősidőktől gyüjtött halpikkelyeinek készletére, tette kezét, s dobott egy mesét, melyben a szegény legény úgy lett király, hogy a sok gonosz pénzéhes pénztárakat elüldözve, segít majd, hogy az öregkor ne teljen nélkülözve! Hidd el jó lesz! Ha nem hiszed, járj utána!

Csak úgy, mint a sok tündérmesének,

amit azok állítanak, akik nem kaptak a fűből, mert a 47.000 -et érzik valóspénzben kevésnek!

Mert e remek cucc hatása, segít abban, hogy, a kultúrát, a médiát a korlátok ellenére is rendben lássa, hogy ne érezzen hibát az egésszégügyben, és a devizaadósok is csak a klubfeeling miatt legyenek benne egy alkotmánybírósági ügyben!

Kicsit tovább kell lentartani a füstöt, hogy átládd a trafik sztori maga egy vad összeesküvéselmélet! Csak arra vigyázz, ha nem fújod ki, könnyen megbonthatja az elmédet!

A kettévágott félkarú rabló viszont maga a dicsőség csúcsa, de ha egy szimpatikus halászlegény lesz majd egyszer az új gazdája ne legyen az senkinek oly nagyon furcsa!

Mert matek is jobban megy, ha libben a finom illat, és a ki és bevételek közt nem keresi senki azt, ami valamiért hiphop elillant! Hisz nem elég, hogy nincs már az IMFnek hada itt? Hogy az adóság meg nőtt ááá az csak duma, vagy ha igen akkor slukk és majd sztorizunk valamit!

Meg persze minden pályázó, ha derék halászember, akkor az elbírálás miatt aggódnia nem kell! Hát nézzük pozitívan a bővülő vagyoni helyzetet, új stadionban játszatunk majd horgász, halász mecseket! Persze hogy kell jó pár ilyen, ez nemzeti halstratégia, és tuti valami gagyi árokszélit tekert az, aki erre azt mondja, hogy nagy tragédia!

Amúgy meg nincs is bajom ezzel, tekerjen szabad kedvel, csak ha a halak szívnak holmi vicces hínár származékot, akkor a halászati rendelet értelmében, beirdalva sózzák be a seggüket a halászaink éttermében!

Én látom hosszú lesz, mire ez a halászember lejön végre a cuccról

Addig mi csak slammelgetve beszélgessünk az ugye mindent tudszról

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr315716695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása