Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

LaKzi...

2016.07.08. 08:20 Gaboard

Dani haverom egy hosszú útkeresés után az elmúlt években megérkezett egy olyan világba amit talán mindig is vágyott. Úgyhogy el is veszi gyorsan feleségül.. Hajrá Dani!

 

Évi Dani Slam Köszöntő

 

Az élet az úgy indul, hogy megszületünk, gyermekévek boldogan telnek, az iskolában összegyűjtjük a tudást, készülünk a nagybetűs életre.

Elfoglaljuk életünk célját, a jó munkahelyet, ahol kivívjuk az elismerést és felépítjük az anyagi egzisztenciánkat.

Majd egy napon szembejön életünk nagy szerelme remélve, hogy egybe kelünk, aztán egyszer csak ….

Elnézést elakadtam.. van valakinél még egy kis tündérpor?

Ja nincs ? Akkor folytatom a nélkül.

Majd aztán összefutunk életünk következő 6-8 nagy szerelmével, akikről mind kiderül vagy át vertek, vagy megcsalnak, vagy az egész egy tévedés volt, esetleg mi voltunk rossz fejek… mondjuk az kizárt.

A munkahelyről kiderül, hogy valójában azon kívül, hogy messze van, anyagilag lehúznak és kb. ötször annyit kell dolgozni, mint annak, aki a főnök haverja. Az egzisztencia egy munkásszálló és a fizetést is simán el lehet inni 8-10 nap alatt akár a szobában egyedül is. Ugye?

Most akkor ki irányit, kit? Sors van, mi kezünkbe vagy mi vagyunk az övébe? A mienk remeg, az övé kérges és durva. Itt simán elférne az élet mellé egy obszcén jelző mondjuk a huha…

De azért vannak a jó barátok, hogy a meg nem történt álmokat elhozzák egy sima hétköznapon. És ha ugyan elsőre elküldjük őket, hogy menjenek, tanulják meg azt a tananyagot egyedül, azért mégis van esély, hogy előbb utóbb iszunk velük egy italt.

Aztán mivel a baj nem jár egyedül barátból is egyre több lesz meg jönnek a fesztiválok a zenélések, a túrák és utazások és szegény sors durva keze elkezd kilágyulni, pedig a norvég formulás kézkrémet még elő se vettük.

A munka és egzisztencia is kikerül a kritikus fázisból és egyre nehezebb beismerni, hogy sokkal szebben süt a nap mostanában és már a szél is alig fúj erre felé…vagy legalábbis már nem érdekes hogy fúj-e?

Pláne hogy, ha megkísért a múlt és nem az ismeretlenből várjuk a csodát, akkor egy nap mégis beköszönt a varázslat. Mert van sokszor, hogy nem a lila varázsködből jön a meglepetés, hanem onnan, ahol mindig is volt. Csak még nem tartottunk ott, hogy észrevegyük.

Pedig ugyan az a vérmérséklet, ugyanazok a defektek, ízlés, lendület és egyéb blablabla vágod minden.

Így végre fellángolhat az igazi szerelem. Ölelésbe fulladó közös nevetések adnak, színt a hétköznapoknak, a hangszeres próbák közben a taktusok váltáskor a t egyre gyakrabban lemarad. Elindul a tervezgetés, közös jövő, közös fészek ..állj állj ..zene állj

Bocs srácok, de valaki mégiscsak kiszórt egy kis tündér port?

Mert azért lássuk be, hogy az élet indul, ahogy indul, megéljük az, amit meg kell. De mindenki bízik abban, hogy egyszer eljön az a nap, amikor boldog újdonsült hites párjának az oldalán álldogálva egy rendezvényen azt várja, hogy az idióta haverja mielőbb abbahagyja a beteg szövegelést. És végre együtt tudjon inni azokkal a barátaival, akik elkísérték ezen az úton és legalább annyira boldogok ma, mint Ti vagytok Évi és Dani

És hogy legyen benne rím is csak annyit akarok monDani,

Hogy Sok boldogságot kívánok nektek a csapat nevében és nagyon boldog további közös életutat!

 img_6890.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr458874310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása