Gaboard szava, szíve, szája...

2012 óta tagja vagyok egy olyan szellemi közösségi szerelemnek, ami a külső szemlélő által nehezen megérthető, megélhető világ. Szabad belső érzésék nyílt áramlása a térbe, a szavak fejlődésének végtelen vonalain úgy, hogy a hatásuk azonnal visszacsatol, és felfoghatatlan élményt ad előadó és hallgató számára egyaránt. Slammer vagyok. Egy olyan irodalmi jelleg amiben a fantázia és a valóság is képes testet ölteni 3 perc 15 másodperc alatt. Slammer vagyok. Aki másképp lát, másképp hall, és másképp beszél. Slammer vagyok. Igyekszem boldognak lenni az életben minden nap, ami nyilván vagy sikerül vagy nem. De van 3 perc 15 másodperc, amikor bármi van is az vagyok. Ebben a blogban egy élet út van dokumentálva. Egy vélhetően diszgráfiás, műszaki beállítottságú, deviáns jellem utazása a boldogság felé, ahova azok a szavak repítik amikben régen senki sem hitt. Slammer vagyok. Ez nekem így nagyon jó....

Friss topikok

Címkék

Star Wars Slam

2015.12.11. 09:17 Gaboard

Hungarian Star Wars History a Csillagdráma

 

  1. 1.rész -           Baljós Árnyak

Felbolydult a galaxis. 40 év hibernált butulás után a démosz üstököse ragyogott fel a bolygóközi égbolton. Minden Humanoid, Zabrak, Gungen, és Dzsava, igyekezett részese lenni a változásnak.

Voltak, akik a Corben Dallas segítségével, taxikkal állták el az űr folyosókat.

 Pár lelkes ifjú Jogi Universum hallgató a szomszédos csillagrendszerben igyekezett bocsánatot kérő demonstrációval a jelezni a változás szelét a Venczel téri leigázott sorstársainknak.

Itt tűnt föl egy ügyes és jól manőverező pilóta gyerek Orbanakin.

  1. 2.rész -           Klónok Háborúja

A köztársaság területen vörös osztagosok tízezrei állomásoztak. Az alakváltó Colossani politikusok igyekeztek békés úton rendezni a változást, hogy minél kevesebb bajuk essen.

Így ebben a rózsaszín galaktikus ködben Orbabakin volt az, aki elő lépett és néha látványos sugárnyalábokkal bombázta a döglődő múltat.

A kezdeti lendületet támadó alakzatba rendezte es elindult a narancs klónok gyártása képzése és hadrendbe állítása 

  1. 3.rész -           Sithek Bosszúja

A szenátus küldötteinek elbizonytalanodása miatt zavar támadt az erőben!

Orbanakin összeállt a kisgazda Huttokkal és megszerezte a hatalmat! Az volt minden vágya, hogy eltörölje a köztársasági világrendet és megalakítsa a galaktikus birodalmat, ahol a felelem az úr. 

  1. 4.rész -           Csillagok Háborúja

De még hiába a  "hozzon mindenki magával még egy droidot " jelmondat, látszólag úgy tűnt a bolygóközi társadalom nem kér a sötét erő uralmából.

A csillagközi kapcsolatok javultak a hatalomra került régi világ kezében, de sajnos tiszta tündöklésre nem voltak képesek.

Inkább csak csillagokat láttunk a sok ballépés miatt. A dilettantizmus és kétes ügylet kísérte a cirkálásukat sajnos nem találták meg az egység és a pozitív jövő irányába vezető koordinátákat.

  1. 5.rész -           A Birodalom visszavág

Elveszett az ellenállás!

A sötét erő elemeiben bomlasztotta a vele szemben álló lények rendszerét, végül a klónok és droidok serege ideológiai válságukban teljesen áttértek a sötét oldalra.

A lázadók szavakba költöztek és csak miértekért kiáltanak!

Orbanakin! Honfitársunk voltál, sokan bíztak benned!

Lehettél volna kiválasztott is, aki nemzeti egyensúlyt hoz a Démoszi erőbe! De te a hatalmat akartad és végül azzá váltál, akiknek az elpusztítására felesküdtél!

  1.  6.rész -            A Jedi Visszatér?

Valójában még sosem láttuk, úgyhogy ez a vissza…hát nem tudom

Joda meghalt, az erő nem velünk van és a lázadó csoportok élelmesebbjei szétszéledtek a galaxisban, hogy családjuk fenntartásáról gondoskodjanak.

20015 ben még nem tudtuk megtalálni a halálcsillag egyre durvább kommunikációs fegyverekkel épülő gépezetének gyenge pontjait.

Az uralkodó ereje egyre nagyobb és már csak nehezen tudjuk tartani az állásainkat okos telefonjaink fényével.

Az erő még nem járta át eléggé ezt a nemzedéket. Hatalmas Luke van a reményben!

Jó lenne tudni, hogy kell ezt folyamatot tartani féken és, hogy mit hoz majd a 7. rész, mert egyszer eljön úgyis a Force Awaken…

untitled_5.png

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gaboard.blog.hu/api/trackback/id/tr788155934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása